"זה נורא כיף לצאת מהשיעור ולהיות בשוק הכי לוהט בישראל"

סביבת לימודים מקצועית ומעוררת השראה: צמוד לשוק האורבני "שרונה מרקט" בתל אביב נחנכו לאחרונה שתי כיתות סטודיו חדשות בהן לומדים תלמידי המסלולים ללימודי עיצוב פנים ולימודי צילום של הטכניון היחידה ללימודי המשך

12/07/2017

ללמוד עיצוב פנים וצילום מעל לשוק אורבני תוסס. צילום: שרונה מרקט. אבישי טייכר, מתוך אתר פיקיויקי

ללמוד עיצוב פנים וצילום מעל שוק אורבני קולינרי תוסס. צילום: שרונה מרקט, אבישי טייכר, מתוך אתר פיקיויקי

שתי כיתות סטודיו חדשות נחנכו לאחרונה בקמפוס שרונה בתל אביב והן משדרגות את חווית הלימוד במסלולים לעיצוב פנים ובית הספר לצילום של הטכניון היחידה ללימודי המשך. הכיתות נמצאות בקומה השלישית מעל לשוק האורבני הקולינרי "שרונה מרקט" שמהווה נוף צבעוני, חי ותוסס לסטודנטים שעוסקים בתחומי היצירה.

"החלל של הכיתות גדול ומרווח ומאפשר להציג בו פרויקטים והגשות בתנאים אידיאליים. אם זה בהצבת מודלים בתלת מימד או הצבה של שרטוטים בחלל", אומרת ברקת פלד, רכזת הקורס לעיצוב פנים, "השיעורים במסלול שלנו הם דינמיים. התלמידים לא רק יושבים ומקשיבים להרצאה אלא עובדים תוך כדי. השולחנות בכיתות מסודרים בצורת מלבן במרכז הכיתה כשהם צמודים זה לזה והסטודנטים יושבים מסביב, בצורה שמאפשרת דיון, כמו שולחן עגול, וגם עבודה פרקטית. הכיתות החדשות מאפשרות את זה בצורה מעולה והבונוס זה הנוף של שרונה מרקט שהפך את סביבת הלימוד שלנו למגניבה מאוד".

קובי גופר, מנהל בית הספר לצילום, מוסיף שהבונוס של הסטודנטים שלו במסלולים השונים ללימודי הצילום הוא "האור המדהים שיש לנו מהחלונות בכיתות הסטודיו החדשות. תאורה זה הדבר הכי חשוב לצלמים וזה מעולה שאפשר ללמוד עם אור טבעי ולא רק עם תאורה מלאכותית. לאחרונה התקיימה בכיתות החדשות הגשה של צילומי אופנה והחוויה הייתה מאוד הייטקית, הכל לבן ומואר, חדש מהניילונים. זה גם נורא כיף לצאת שנייה מהשיעור ולהיות מטר מהשוק הכי לוהט בישראל".

"הייתה בכיתות החדשות הגשה של צילומי אופנה והחוויה הייתה מאוד הייטקית, הכל לבן ומואר, חדש מהניילונים. זה גם נורא כיף לצאת שנייה מהשיעור ולהיות מטר מהשוק הכי לוהט בישראל"

"הכיתות מאפשרות להציג פרויקטים והגשות בתנאים אידיאליים". צילום מתוך הגשה במסלול ללימודי עיצוב פנים בטכניון היחידה ללימודי המשך, קמפוס שרונה

פרטים נוספים בטלפון 04-8294228

• 01/08/2017