פיתוח עסקי וקשרי אקדמיה-תעשיה

אודותינו

בית הספר ללימודי המשך של הטכניון נוסד בשנת 1954. בית הספר מתמחה בפיתוח תכניות הדרכה, סדנאות, קורסים וימי עיון לבוגרי מוסדות השכלה גבוהה ולעובדים מקצועיים בכירים. תכניות הלימוד נבנות בשיתוף הפקולטות, מכוני המחקר בטכניון וצוותי מרצים מהתעשייה. התכנים מתעדכנים בהתאם למגמות בעולם הטכנולוגי והסביבה הארגונית.

לבית הספר ללימודי המשך של הטכניון 3  מרכזי לימוד: קמפוס הטכניון בחיפה, קמפוס שרונה בתל אביב וקמפוס במכללה להנדסה בירושלים. בהתאם לדרישות וצרכי ארגונים, אנו מקיימים תכניות אצל הלקוחות בארגונים. סל ההיצע מגוון ביותר וכולל נושאי לימוד רבים בניהם: ניהול מתקדם, אבטחת מידע וסייבר, הדפסת תלת מימד, בינה עסקית, Big Data, שבבים, מכונות, נדל"ן, ביו-רפואה ולימודים לתואר שני שאינו מחקרי.

סגל אקדמי

בסגל ההוראה בבית הספר נמנים טובי המרצים בישראל: חברי סגל מהטכניון, מרצים מהקהילה העסקית ומרצים בכירים מהתעשייה.
בראש כל תכנית, מנהל אקדמי מוביל בתחומו אשר מלווה את התוכנית משלב הרעיון ועד תום הביצוע.

פיתוח תכניות הדרכה ייעודיות המותאמות לצרכי הארגון שלכם

צוות מערך הפיתוח העסקי שם לעצמו מטרה לקדם ולפתח את תחומי ההכשרה והעשרה בארגונים, במסלולי לימוד ייחודיים ומגוונים. פיתוח תוכניות טכנולוגיות מורכבות ותוכניות ניהול מתקדמות ברמה גבוהה, דורש ידע מעמיק, ניסיון והתמחות בדיסציפלינה המבוקשת. אנו מתמחים בפיתוח זה בשילוב סגל ההוראה של הטכניון. בניית הקורס מתבצעת תוך למידת צרכי הארגון ובחינת האתגרים העומדים בפניו.
מחויבותנו היא לעמוד בסטנדרטים קפדניים ולהוביל תכניות לימוד ברמה הגבוהה ביותר הנהוגה בטכניון.

הצוות שלנו זמין לכל שאלה, נשמח לקחת חלק בתוכנית ההדרכה השנתית שלכם ו / או לייצר עבור הארגון שלכם תכנית ייעודית במגוון רחב של תחומים.

יעל פרידמן בן דב
מנהלת פיתוח עסקי
073-8871207 fyael@technion.ac.il
יפה אללי