פרופ”ח אורי לזמס, מנהל אקדמי
מרצה מצטיין בטכניון, ראש המעבדה לכימיה של מזון וחומרים פעילים וראש המרכז למו"פ עבור תעשיות המזון בטכניון. מוביל קבוצת מחקר פעילה הבוחנת קשרים שבין מבנה והרכב מזונות לבין נעכלותם באנשים שונים וזאת לצד הובלת אקסלרטור מזון בינלאומי, ארגון כנסים מובילים, וייעוץ לגופי מחקר, תעשייה ורגולציה שונים, בארץ ובעולם. לינק למעבדה >>

פרופ”ח אבי שפיגלמן
ראש המעבדה לחדשנות במזון ובביו-תהליכים בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון. עוסק בתהליכי עיבוד חדשניים, חומרים פוליפנוליים וחלבונים ממקורות אלטרנטיביים. לינק למעבדה >>

פרופ”ח מאיה דוידוביץ-פנחס
ראש המעבדה לליפידים וחומרים רכים בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון.
עוסקת בפיתוח חומרים ליפידיים חדשים המבוססים על ג'לציה של שמן ומים לצורך שיפור ערכים תזונתיים של מוצרי מזון שונים תוך שמירה על התכונות הפיסיקליות כגון מרקם, התכה, ויציבות. בנוסף, מעבדתה עוסקת בפיתוח אריזות ידידותיות לסביבה. לינק למעבדה >>

פרופ' אילת פישמן
דיקנית הסטודנטים בטכניון וראש המעבדה לביוקטליזה מולקולרית ויישומית בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון. מחקריה עוסקים בפיתוח שיטות ביוטכנולוגיות לייצור תרופות ומזון, פרוק מזהמים, חקר אנזימים וחלבונים אלטרנטיביים. לינק למעבדה >>

פרופ' יואב ליבני
ראש המעבדה לביופולימרים למזון ובריאות בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון.
פרופ' ליבני חוקר ומפתח מערכות ביופולימריות להובלת חומרים התורמים לבריאות, וכן בפיתוח מקורות חדשים ומתחדשים למזון – כגון חלבונים ועמילן מאצות. בעל ניסיון עשיר בתעשיה כמנהל אבטחת איכות וכמנהל פיתוח גבינות בשטראוס. לינק למעבדה >>
מרצי בי"ס בישולים

שף רן פולק, מנהל מגמת בישול ופיתוח מקצועי
בוגר בהצטיינות של Culinary Institute of America בניו יורק, ובעל ניסיון בינ"ל ממסעדות מובילות בעולם.

שף עדי לוי אדר, מרצה בכירה ומנהלת אסטרטגיה ושיתופי פעולה
יועצת קולינרית בכירה, בעלת ניסיון ממסעדות מובילות בארץ ובעולם. עבדה לצד שפים מובילים כגון דניאל בולו וז'ואל רובושון.