חדשנות בפודטק ומזון העתיד

לימודי ניהול, יזמות ושיווק

מיקום
הקורס ייערך בקמפוס הטכניון בשרונה, ת"א.
תרגילים מעשיים יתקיימו בטכניון בחיפה (יתואם מראש)
מתכונת הלימודים
ימי שלישי בין השעות 14:00-20:00
יתרונות התוכנית
התוכנית הראשונה והיחידה מסוגה לאנשי מקצוע בסקטור המזון בהובלת צוות הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון, המשלבת קורסים עיוניים לבין הכשרות מעשיות עדכניות.
קהל היעד
עובדים בתעשיית המזון שרוצים לרכוש ידע וכלים עדכניים ומתקדמים ואקדמאים השואפים להעמיק את הידע שלהם בסקטור המזון

תכניות לימוד נוספות בתחום

סדנת מנהלים ביודיזיין Leading Health-Tech Innovation

סדנת מנהלים ביודיזיין "להוביל חדשנות רפואית – מצורך להמצאה" מגיעה לישראל בפעם הראשונה! התכנית, שמועברת במשך 4 ימים רצופים, תתמקד בתהליך של ביודיזיין לחדשנות בתחום HealthTech, ותסקור את כל האלמנטים ההכרחיים בחדשנות בעולם הבריאות הדיגיטלית.

למידע נוסף על התכנית חדשנות בפודטק ומזון העתיד השאירו פרטים:

הריני מסכים/ה בזאת כי ברצוני לקבל מידע פרסומי מהטכניון מכון טכנולוגי לישראל ו/או מוסד הטכניון למחקר ופיתוח בע"מ ו/או מי מטעמם, והמידע אודותיי יישמר במאגר לצורכי דיוור ישיר לרבות באמצעות דואר, טלפון, פקס, דואר אלקטרוני, הודעות טקסט וכיו"ב. ידוע לי כי בכל שלב אוכל להודיע על רצוני להפסיק את קבלת המידע הפרסומי באמצעות משלוח הודעה בכתב לכתובת דוא"ל: CS.Marketing@trdf.technion.ac.il