מרצים

מרצה מצטיין בטכניון, ראש המעבדה לכימיה של מזון וחומרים פעילים וראש המרכז למו"פ עבור תעשיות המזון בטכניון. פרופ"ח לזמס הצטרף לטכניון בשנת 2010 לאחר השתלמות באוניברסיטת רדינג (אנגליה) ופוסט-דוקטורט באוניברסיטת מסצ'וסטס (ארה"ב) שם גם החזיק בתפקיד מרצה בטכנולוגיה של מזון לפני הצטרפותו לטכניון. כיום, פרופ"ח לזמס מוביל קבוצת מחקר פעילה הבוחנת קשרים שבין מבנה והרכב מזונות לבין נעכלותם באנשים שונים וזאת לצד הובלת אקסלרטור מזון בינלאומי, ארגון כנסים מובילים, וייעוץ לגופי מחקר, תעשייה ורגולציה שונים, בארץ ובעולם.

הריני מסכים/ה בזאת כי ברצוני לקבל מידע פרסומי מהטכניון מכון טכנולוגי לישראל ו/או מוסד הטכניון למחקר ופיתוח בע"מ ו/או מי מטעמם, והמידע אודותיי יישמר במאגר לצורכי דיוור ישיר לרבות באמצעות דואר, טלפון, פקס, דואר אלקטרוני, הודעות טקסט וכיו"ב. ידוע לי כי בכל שלב אוכל להודיע על רצוני להפסיק את קבלת המידע הפרסומי באמצעות משלוח הודעה בכתב לכתובת דוא"ל: CS.Marketing@trdf.technion.ac.il

The Butterfly Button