מרצה מצטיין בטכניון, ראש המעבדה לכימיה של מזון וחומרים פעילים וראש המרכז למו"פ עבור תעשיות המזון בטכניון. פרופ"ח לזמס הצטרף לטכניון בשנת 2010 לאחר השתלמות באוניברסיטת רדינג (אנגליה) ופוסט-דוקטורט באוניברסיטת מסצ'וסטס (ארה"ב) שם גם החזיק בתפקיד מרצה בטכנולוגיה של מזון לפני הצטרפותו לטכניון. כיום, פרופ"ח לזמס מוביל קבוצת מחקר פעילה הבוחנת קשרים שבין מבנה והרכב מזונות לבין נעכלותם באנשים שונים וזאת לצד הובלת אקסלרטור מזון בינלאומי, ארגון כנסים מובילים, וייעוץ לגופי מחקר, תעשייה ורגולציה שונים, בארץ ובעולם.